adidas Judopak Champion II IJF Approved Blauw

New

Champion II judopak van adidas, gemaakt van extreem sterk katoen en polyester. Ontworpen volgens de officiële 2015 IJF-regels en geschikt voor de meest ervaren judoka's. 

More details

165,28€

Add to wishlist

More info

adidas Judopak Champion II IJF Approved Blauw

Dit judopak van adidas is gemaakt voor kampioenen. De jas is gemaakt van 75% katoen en 25% polyester, de broek is gemaakt van 100% katoen. Het katoen wat gebruikt wordt is uniek verwerkt: het pak krimpt niet. Daarbij is het pak op diverse plekken verstevigd voor extra duurzaamheid. De riem van de jas is 4 cm breed en 1 cm dik volgens de officiële IJF-regels. De broek heeft een vetersluiting zodat deze goed blijft zitten. Op de schouders zijn de adidas strepen met logo geborduurd, onderaan de jas staat het officiële IJF logo.

Voor wie is het adidas Judopak Champion II IJF Approved geschikt?

Het pak is geschikt voor welke wedstrijd-judoka voor wie alleen het beste geschikt is.

In welke kleuren en maten is het adidas Judopak Champion II IJF Approved geschikt?

Het pak is verkrijgbaar in de kleuren: - wit - blauw en in de maten: - 155 cm - 160 cm - 165 cm - 170 cm - 175 cm - 180 cm - 185 cm - 190 cm - 195 cm - 200 cm

Voordelen van het adidas Judopak Champion II IJF Approved

- Krimpt niet - Officieel IJF-gekeurd pak - Jas gemaakt van 75% katoen en 25% polyester - Broek gemaakt van 100% katoen - Extra verstevigd op diverse plekken - Dit pak van ongeveer 730 g/m2 is verplicht op internationale judo wedstrijden.

Garantie

Op alle producten van adidas zit 1 jaar garantie op productiefouten. 

5 other products in the same category: